Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

handelsparkenHandelsparkenlyngdalskort ja

icon hus 20 Fiboveien 1  icon tlf 20 941 78 999  icon globe 20 Hjemmeside  icon facebook 20

Åpningstider:

Man-Fre: 10.00-20.00 Lørdag: 10.00-18.00

På Bohus kan du kjøpe Lyngdalskortet 
Ukens butikk:

Handelsparken er Listerregionens nye sted for handel. Om du er lokal, tilreisende eller gjennomreisende. Ung eller gammel. Hipp eller tradisjonell. Hos Handelsparken er alle velkomne, eller som vi liker å si det - Handelsparken, for folk og fe!

Butikker i Handelsparken Senter som er medlem i LMF

Apotek 1
Bevare meg vel
Bohus
Byoung 
Cubus
Dressmann
Eurosko
Jysk
Kappahl
KID
Kitch'n
Kiwi
MX Sport
Mat & Prat
Nille
Norli Libris
Power
Rasmus Tallaksen
Stormberg
Sunkost
Vita


I over 25 år har Alleen Senter vært Lyngdal og omegns handelssenter og samlingsted. Nå blir senteret en del av
Handelsparken som omhandler både senteret og all handelsvirksomhet på Rom. Handelsparken vil altså bestå av senteret, utvidet og med ny drakt, og Handelsparken Stortorg som bygges rett over veien for Handelsparken Senter.


Handelsparken utvikles i to trinn. I november 2012 åpnet Handelsparken Senter og deler av Handelsparken Stortorg, og i
løpet av 2013 åpner resten av Handelsparken. Handelsparken får utvalg og handelsmuligheter Lister aldri før har sett maken til.
Handelsparken Senter blir hjertet til Handelsparken.


Her kan du gå rundt i trivelige omgivelser å handle det du trenger. Blir du sliten kan du lade opp igjen med noe fristende fra
vår fristende kafé. På Handelsparken Senter vil du finne kjente butikker som, Bohus, Cubus, Dressmann, Eurosko, Kitchn, Apotek 1, Tilbords, Ringo og Rasmus Tallaksen for å nevne noen. Vi kan også tilby stellerom, ammerom og lekeplass. Etter handleturen er veien kort til bilen som står parkert rett utenfor Senterets inngangsparti.


Handelsparken Stortorg blir en samling av store butikker på ett sted. Du vil finne butikker som Coop Obs Hypermarked, Biltema, Sparkjøp, Elkjøp og Byggwell for å nevne noen. Etter handleturen kan du ta turen innom Handelsparken Senter for å ta en kaffe eller noe å bite i.

Handelsparken skal være en aktiv, positiv kraft for lokalsamfunnet og regionen, og bidrar til at den gode utviklingen i Lyngdal fortsetter i årene fremover.

Velkommen til Handelsparken.

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS