Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

Handelsstanden lokalt

hvis du vil ha oss, må du bruke oss

Alle vet at netthandel er kommet for å bli, men har du tenkt over hva denne måten å handle på kan ha for slags innvirkning på lokalsamfunnet ditt på sikt?

 Tenk deg nå:

Rett foran nesa på deg har vi her i Lyngdal et pulserende liv i varehus, kjøpesentre og nisjebutikker. Her får du nærkontakt med fagfolk som kan gi deg råd, tips, oppfølging, service og – eksempelvis – muligheten til å prøve plagg og sko uten å måtte sjanse på størrelser og kanskje sende tilbake for å bytte.   
Misforstå ikke, vi synes det er bra at du sjekker nettet for å finne ut hva det er du egentlig vil ha, men det er vel en idé å sjekke om vi har det samme i våre butikker, så du kan handle lokalt?

Vi har det meste her. Vi legger oss i selen og stiller opp for å gi deg det lille ekstra, vi fornyer oss og legger ned en betydelig innsats for å skape et levende sentrum. Det er sosialt her, blant annet med mange spisesteder, kulturopplevelser og arrangementer.
Du behøver ikke lete lenge etter nisjebutikker her hos oss. Ikke alle satser på det som er hyllevarer i metervis, for noen tenker mer design og sånne ting som du ser i livsstilsmagasiner. Det er flinke folk som kan det de driver med, de også. Blant dem finner du også sentrumsbutikker med en lang historie i Alléen. De har liksom alltid vært der, men har du sjekka om det er fornyelser bak de gamle, ærverdige fasadene?

Vi har varehus og kjente kjeder. Både i sentrum, i Handelsparken Senter og i Handelsparken med de store, tunge aktørene. Kjeder gir deg gode priser, fordi stordriftsmodeller gir høyere rabatter inn og lavere priser ut. Logistikken er god. 
De kjedene som holder til i Alléen sentrum er kanskje ikke fullt så synlige, men de har lokalkunnskap som gjør at de kjenner markedet. Her og nå. Deg og meg.

Så:

Hva har da utbredt netthandel med lokalsamfunnet ditt å gjøre?
Jo, handelsnæringa er en hjørnesteinsbedrift her. Visste du at det er kommunens største arbeidsplass med samla mer enn 1.000 ansatte?
Det er derfor vi må forstå at varehandel lokalt, her hos oss, er viktig. Ikke minst fordi det har en synergieffekt. Økt etterspørsel og handel bidrar til nyetableringer. Nyetableringer gir flere arbeidsplasser. Arbeidsplasser betyr tilflytting og bedre offentlige tilbud. Summen blir et levende og attraktivt lokalsamfunn.

Vi har det her, det store vareutvalget. Det er ikke behov for å dra et annet sted for å finne det, for det blir litt som å gå over bekken etter vann. Lyngdal har dessuten et godt renomme for god service og gode opplevelser. På strekningen mellom Kristiansand og Sandnes er det i kroner og øre ingen ved siden, ingen over, i omsetning pr innbygger. Sånn håper vi at det fortsetter å være.

Derfor synes vi at det er viktig at du vet alt dette. Kort oppsummert betyr det at hvis du vil ha oss her i morgen, må du bruke oss i dag. For alt vi er verd.

ThorOveLMF

 - Vi har alt her. Du trenger ikke gå over bekken etter vann, sier leder i Lyngdal Markedsforening, og oppfordrer folk til å bruke sine lokale butikker

 

 

 

 

 

 

Tags: sentrum, bakeri, konditori, hvaskjerilyngdal, Edgars

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS