Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

Grom krom

 

grombil-treff i alléen

Vårens vakreste eventyr? Ja, for mange er det akkurat det, når det er vårmønstring for Amcar klubben, og kanskje sola skinner og folk har forventninger til våren, til krom, blank lakk og vakre linjer. Denne gangen skjer det lørdag 23. april i Lyngdal sentrum.

- Det er åtte klubber som samles, sier «amcar-general» Alf Bringsjord.

- Litt avhengig av været regner vi med at det stiller biler fra Arendal i øst via Eiken og de indre bygdene og vestover, der vi har medlemmer av Lincoln klubben. Vi håper jo å få med venner fra Farsund og Lista også, men vi pleier å terge dem litt med at de har «bom-skrekk», humrer generalen.

Vestfra annonseres det «Lincoln Meet, Lyngdal» på LCOCs hjemmesider, så en må kunne regne med at de stiller sterke.

Klubben i Lyngdal ble startet i 2004, og har holdt vårmønstring 12-13 ganger siden den gangen. Interessen er stor, og deltagelsen bra.

- Det er alltid vanskeligere å lage til en cruisetur på vårmønstringene, for da kommer folk langveis fra og skal hjem igjen på kvelden, så cruisetur har vi ofte laget på mer privat basis, sier Bringsjord.

Tidligere har det vært opp mot 140 biler på vårmønstringa, og det er et syn med alle de flotte og velstelte bilene. Samlinga blir i sentrum, fra gamle Rimi til Alleen Kiosk.


Litt cruising blir det likevel, for etterpå blir det tur fra sentrum ned til Harleyen for de som ønsker det, altså når det er ferdig i Allén.

Tidemann

 

 

 

Tags: amcar, gamle biler, amerikanske biler, vårmønstring

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS