Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

Frits og Leifur

 

elektrokjeden euronics åpner i alleen

Dagen er torsdag 14. april, klokkeslettet er 10:00. Pass på, for da åpner El-shop Lyngdal ny butikk i Euronics-kjeden, og vi får igjen muligheten for å handle hvitevarer, elektronikk og en mengde elektrovarer i et bredt spekter der vi er vant til å ha dem: Midt i sentrum.

- Ja, vi skal serve sentrumsmarkedet i tillegg til å supplere de andre forretningene i området, sier Frits Gitlestad.

- I første omgang blir vi to ansatte fast på full tid i butikken; Leifur Leifsson og jeg selv. Vi har ekstrahjelp på kveldene og i helgene, så ser vi etter hvert om vi får behov for å bemanne opp ytterligere. Vi skal ha åpningstid fra 09:00 til 19:00 på hverdagene, for vi vet jo at det er mye folk ute i Alléen også på tidligkvelden. Nå får de anledning til å handle hos oss i sentrum også etter at middagen er fortært, sier han.

Lokalene har gjennomgått en total forvandling, og butikken fremstår som stor, lys og oversiktlig. Euronics satser på høykvalitetsprodukter i kjente merkevarer, i tillegg til et mindre sortiment med billigere artikler.

- Vi har lang bransjeerfaring, vi som skal jobbe her, og Euronics-kjeden har en liten, men veldig effektiv organisasjon i Norge. Kjeden har totalt mer enn 11.000 butikker fordelt på 30 land, så vi føler oss trygge på at dette blir bra. Når vi i tillegg kan skilte med god, gratis parkering rett utenfor døren, skulle alt ligge vel til rette for at kundene skal trives hos oss, avslutter han.

På åpningsdagen vil det være et bredt utvalg av gode tilbud, så følg med.

Hvis du vil se hva som Euronics kan tilby i forbindelse med åpningen, kan du klikke på bildet av brosjyren under

Brosjyre

 

 

Tags: hvitevarer , elektronikk, elerovarer, brunevarer, lyd og bilde

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS